|
|||||||
| Kayıt ol | Arama | Bugünün Mesajları | Forumları Okundu Kabul Et |
Görüntülemeler : 220 √ Cevap Sayısı : 2 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Windows Live Messenger For Nokia OS 9.1 (N73,N93 vs.)
![]() ![]() ![]() Arkadaşlar Windows Live Messenger programı N73,N93,N95 vs telefonlar içinProgram ingilizcedir kesinlikle denemenizi tavsiye ederim bilgisayardakinden pek farkı yok titreşim alabiliyorsunuz, görüntü resimlerini görebiliyor ve değiştirebiliyorsunuz Microsoft tarafından nokia için yapılmış (diğer programlarla karıştırmayınceptemsn,agile vs) işte linki : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] indirdiğiniz zipli dosya içinden 2 adet dosya çıkacak öncelikle depsisx programını telefonunuza yükleyin, ardından Windows Live programını yükleyin Herkese Hayırlı olsun alıntı..
Dünkü gün adil bir şahit olarak geride kaldı. Bugün de sana adaletle şahilik edecektir. Eğer dünü bir kötülükle geçirdiysen, Bu gün hamd ederek güzellikle iki iyilik işle. Sakın iyilik işlemeyi yarına bırakma, Belki yarın olduğunda sen olmayacaksın. ![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar SaNaL FaNi Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hüzünyılı (07-10-2009) |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 06-10-2009
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 0 0 Mesajda 0 Teşekkür Aldı |
ya yükledim mobil msn yi ama sertifika henüz gecerli deil diyo nasıl yüklüyeceyim bunu yardım edin lütfenn
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 13-01-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2960 1782 Mesajda 2980 Teşekkür Aldı |
Dener yardımcı olmaya çalışırdım ama malesef benim telefonum msn desteklemiyor.
Dünkü gün adil bir şahit olarak geride kaldı. Bugün de sana adaletle şahilik edecektir. Eğer dünü bir kötülükle geçirdiysen, Bu gün hamd ederek güzellikle iki iyilik işle. Sakın iyilik işlemeyi yarına bırakma, Belki yarın olduğunda sen olmayacaksın. ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Tags: for, live, messenger, n73, n93 vs, nokia, windows |