Görüntülemeler : 60 √ Cevap Sayısı : 7 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
Yıllarını evlilik müessesesinde geçirmiş birçok kadından "saçımı süpürge ettim" ifadesini duyarız. Neden yüzünü güzelleştiren ve kadınlığını ön plana çıkaran o güzelim saçları, temizlik malzemesi olarak kullanıyorsun ki ? Teknolojinin bu kadar geliştiği bir çağda hâlâ saçlarını kullanıyor olman ne acı ! Sarfedilen cümlenin mecaz bir anlam ifade ettiğini bilmiyor değilim, lâkin kelimelerle dans etmesini sevdiğimden olsa gerek, biraz da olaylara farklı bir boyuttan bakabilmek adına çaba sarfediyorum. Belki de bende kalemimi süpürge ediyorumdur kimbilir. Her ne kadar hak verdiğim yönleri olsa da, kadınların olaylara tek taraflı bakıyor olmalarından hoşnut değilim. Sevgiyle etrafı düzeltseler Saygıyla kırıntıları toplasalar Düşünceleriyle toz alsalar Bakış açılarıyla bahar temizliği yapsalar Saçlarını da yıpratmamış olurlar değil mi ? ALINTI
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hazan Arkadaşımıza Teşekkür Etti |
|
|
#2 |
|
Banlandınız
Rep Gücü: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 373 236 Mesajda 364 Teşekkür Aldı |
Saçlarını da yıpratmamış olurlar değil mi ?tebrikler:)
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar karia Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (19-01-2010), rabiazuhal (19-01-2010) |
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 27-12-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2007 2148 Mesajda 3949 Teşekkür Aldı |
Her ne kadar hak verdiğim yönleri olsa da, kadınların olaylara tek taraflı bakıyor olmalarından hoşnut değilim.
Sevgiyle etrafı düzeltseler Saygıyla kırıntıları toplasalar Düşünceleriyle toz alsalar Bakış açılarıyla bahar temizliği yapsalar Saçlarını da yıpratmamış olurlar değil mi ? evet öyle aynen hazan Teşekkürler
![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar Ali'y-ül Murtaza Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (19-01-2010) |
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2719 2984 Mesajda 5143 Teşekkür Aldı |
Her ne kadar hak verdiğim yönleri olsa da, kadınların olaylara tek taraflı bakıyor olmalarından hoşnut değilim.
Sevgiyle etrafı düzeltseler Saygıyla kırıntıları toplasalar Düşünceleriyle toz alsalar Bakış açılarıyla bahar temizliği yapsalar Saçlarını da yıpratmamış olurlar değil mi ? Subhanallah....acaba şu sayılanları yapmayan hanım varmı varsada istisnadır. bunu yazan kardeş her kimse annesine,eşine baya bir saygısızlık etmiş sayılan maddeler hanımlar içinmi geçerliymiş acaba ailede bunu bir kişi korusa yuva kurtlur zaten demekki eksiklik iki tarafında bulgusunda süpürge meselesi öyle bir hale gelirki kadın bitap düşer saçlarına varana kadar yıpranır. burda saçını yıpratan hanımamı yazmak lazım o hale getiren eşemi?kimse keyfinden yıprat değilmi?
Hale razı oluş şükürdür. ![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar aşküma Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (19-01-2010) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 23-11-2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 6164 2157 Mesajda 3731 Teşekkür Aldı |
hani varya, dir dir kadinlar, pek bir sey yapmadan:
senin için sôyle ettim, senin için bôyle ettim, saçimi sûpûrge ettim derler... kesin onlara yazmistir bunu yazan :)
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hazan Arkadaşımıza Teşekkür Etti | aşküma (19-01-2010) |
|
|
#6 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2719 2984 Mesajda 5143 Teşekkür Aldı |
Alıntı:
Ben yinede tek taraflı yazıları sevmiyorum madem yazdın yerden yere vurucan zaman azcıktta aynaya bak ta yaz derdim..... o tip hanımlara sorsan bunu der ki dırdırımıda yaparım fönümüde çekerim :))
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 23-11-2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 6164 2157 Mesajda 3731 Teşekkür Aldı |
valla Askûma haklisin :))
ama simdi saçini supurge eden nerde? çok azdir... ( elektrikli sûpûrler icat oldu ya ) :)))
|
|
|
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
iştte sorun burda ya etsen dert etmesen dert en iyisi format atsınlar:)) değişiklik beyinde olmalı
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: bakisini, degil, sacini, supurge |