Görüntülemeler : 196 √ Cevap Sayısı : 3 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
İzlemenizi tavsiye ederim, yorumlarınızı bekliyorum.
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] VEYA [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] VEYA [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] VEYA [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30-05-2008
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 0 0 Mesajda 0 Teşekkür Aldı |
Ya Bşe Srcam Bn Buraya üye Oldum Ama Izleyemiyorum Nerden Izleyebilirim Yardim Edin Bna
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 13-01-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 3022 1810 Mesajda 3028 Teşekkür Aldı |
Kardeş öncelikle aramıza hoş geldin ;
Yukarıda 4 tane indirme linki var birini seçip indireceksin ilk linkden nasıl indireğinin anlatımı veriyorum ; RAPİD'DEN DOSYA NASIL İNDİRİLİR??? ***Öncelikle indirmek istediğiniz dosyanın rapidshare linkini seçerek kopyalayın yada tıklayarak açılmasını sağlayın: ***Açılan sayfayı aşağı doğru kaydırın ve üzerinde "Free" yazan butona tıklayın. ***Açılan yeni sayfada geri sayan bir sayaç göreceksiniz. Bu sürenin bitmesini beklemelisiniz. ***Süre dolduğunda, sayacın bulunduğu yerde, içinde renkli sayı ve rakamlar olan bir resim görünecek. ***Bu resimde gördüklerinizi, resmin yanındaki kutuya yazın ve yanındaki butona tıklayın. ***Bu butonun üzerinde "Download from ..............." şeklinde bir yazı vardır. ***Bu butona tıkladığınızda dosya indirme işlemine başlayabilirsiniz.
Dünkü gün adil bir şahit olarak geride kaldı. Bugün de sana adaletle şahilik edecektir. Eğer dünü bir kötülükle geçirdiysen, Bu gün hamd ederek güzellikle iki iyilik işle. Sakın iyilik işlemeyi yarına bırakma, Belki yarın olduğunda sen olmayacaksın. ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 13-01-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 3022 1810 Mesajda 3028 Teşekkür Aldı |
Buda Resimli Anlatımı ;
Önce indirmek istediğimiz linki tıklıyoruz.. Açılan sitede free e tıklıyoruz. Açılacak ikinci sayfadaki görsel doğrulama kodunu hemen altındaki kutucuğa yazıyoruz ve ENTERa basıyoruz kaydet diye seçenek çıkar Kaydet de bitti...
Dünkü gün adil bir şahit olarak geride kaldı. Bugün de sana adaletle şahilik edecektir. Eğer dünü bir kötülükle geçirdiysen, Bu gün hamd ederek güzellikle iki iyilik işle. Sakın iyilik işlemeyi yarına bırakma, Belki yarın olduğunda sen olmayacaksın. ![]()
Konu SaNaL FaNi tarafından (30-05-2008 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar SaNaL FaNi Arkadaşımıza Teşekkür Etti | sorunx (16-08-2008) |
![]() |
| Tags: kilacakmisin, namazini, slayt |