Görüntülemeler : 909 √ Cevap Sayısı : 7 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
saad gamidi okumus
Hayri Küçükdeniz mealini okumuş her ayetin sonrasında mealini okuyor.. rar şifresi:[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [HIDE] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [/HIDE]
![]() Allah'ın yakınından dostlar edinenlerin durumu, kendine ev edinen örümceğin durumu gibidir. halbuki evlerin de en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdır. Ah keşke bilselerdi! ANKEBUT 41
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar ANKEBUT Arkadaşımıza Teşekkür Etti | ARADIM2007 (01-10-2008) |
|
|
#2 |
|
Guest
|
allah razı olsun...........
|
|
| Yandaki Kullanıcılar Arkadaşımıza Teşekkür Etti | ARADIM2007 (01-10-2008) |
|
|
#3 |
|
Guest
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-07-2006
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2024 2240 Mesajda 3733 Teşekkür Aldı |
ALLAH razı olsun cüneyt..ben tamamını dinledim..hem (eğer kuran okumayı biliyorsanız) mahreçler nasıl kullanılıyor öğreniyorsunuz hem de ne anlama geldiğini öğreniyorsunuz..bütün sanalhazinem ailesine,ve yolu buraya düşenlere dinlemelerini tavsiye ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ankebut nası mod oldun cooooooooook merak ettim???
ayrıca cüneyt cok saol...
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: 28-12-2007
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 0 0 Mesajda 0 Teşekkür Aldı |
ne zamandır arıyordum Allah razı olsun emeğine sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: 14-08-2008
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 0 0 Mesajda 0 Teşekkür Aldı |
Allah razı olsun ama ben bunları indiremiyorum bene hata veriyor? Acaba linkler bozulmus olabilirmi yada silinmiş? ilgilenirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-07-2006
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2024 2240 Mesajda 3733 Teşekkür Aldı |
Linke tıkladığında çıkan ekranda free users kısmına tekrar tıkla.sayma bitince dwnload yazısı gelecek
buraya tıklayarak indirebilirsiniz.. selam ve dua ile..
![]() Allah'ın yakınından dostlar edinenlerin durumu, kendine ev edinen örümceğin durumu gibidir. halbuki evlerin de en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdır. Ah keşke bilselerdi! ANKEBUT 41
|
|
|
|
![]() |
| Tags: hatim, kerim, kurani, mealli |