Görüntülemeler : 80 √ Cevap Sayısı : 4 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Güle sevdalanmış can ile geldim....
![]() Ben anlatayım, sen dinle EY Güzeller Güzeli.. Bir sevdasın içimde, dokunamadan yaşadığım. Sevdan gül oldu bak, vuslata olan hasretimi körüklercesine. Avuçlarımdasın eşsiz kokun ile.. . Gözyaşlarım, güle dokunma çabasında iken, beynimdeki sorulara cevap bulma yolundayım. Kalbimi hiç sorma, 'paramparça oldum 'diye feryat etmede. Dinlemeden ilerliyorum, vuslata uzanan gül yolunda. Üşüyen bedenime bir yaprak ol, ört bu aciz bedenimi Ört ki, özleminle yanan yüreğime baharlar gelsin Can üzülmesin, vakit yakın umudu ile beklesin seni . GEL EFENDİM derken; gözyaşlarım, umutsuzluğu ve günahkar oluşumu anımsatsada, Çağrım bitmeyecek nefesim son bulana değin. Boğulmayacağım kalabalıklarda dimdik ve yüreğimdeki sevdan ile vuslat anını bekleyeceğim. Yandım KUL oldum, Yandım KÜL oldum, Yandım GÜL oldum, diyene değin... Can ile seslenişimi, güllere sarılmış sevdamı duyman dileği ile..
Hale razı oluş şükürdür. Sonunda Rabbine dua etti: "Gerçekten ben, yenik düşmüş durumdayım. Artık Sen intikam al."(54/10)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-10-2008
Rep Gücü: 62
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 620 809 Mesajda 1253 Teşekkür Aldı |
Yandım KUL oldum, Yandım KÜL oldum, Yandım GÜL oldum, diyene değin...
Can ile seslenişimi, güllere sarılmış sevdamı duyman dileği ile.. Ellerine sağlık aşküma..çok güzel
![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 03-09-2008
Rep Gücü: 147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2275 1213 Mesajda 1890 Teşekkür Aldı |
Sevdan gül oldu bak, vuslata olan hasretimi körüklercesine
güzeldi gerçekten şükran cezilen
Şu an yaptığınız hiçbir iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 28-06-2009
Rep Gücü: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 629 491 Mesajda 774 Teşekkür Aldı |
Alıntı:
Ellerine sağlık aşküma bacim çok güzel
Biryanım tevazuda,Bir yanım dimdik ayakta, Misal Lâmelif...Elifi çözdüm, Lâmı düğümledim Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: geldim, gule, ile, sevdalanmis |