|
|||||||
| Kayıt ol | Arama | Bugünün Mesajları | Forumları Okundu Kabul Et |
Görüntülemeler : 59 √ Cevap Sayısı : 3 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Eşimi, evlendiğimiz günkü kadar çok seviyorum… * İnsanın doymak bilmeyen arzuları vardır. * Bu arzularını sınırlandırması gerekir. Eşleriniz, eskiyince yenisi alınabilen bir eşya değildir. * İnsan; zevkleri, düşünce tarzları, kendine has yapısıyla ‘İNSAN’dır. Ve hiçbir insan diğerlerinin aynısı değildir. * Onu değiştirmeye değil, onunla uyuşmaya çalışın. * Dertleşebilmek için ve size nasihat verebilmeleri için vefalı dostlar edinin. * Hayalinizdeki eşe göre değil, mevcut eşinize göre hayatınızı düzenleyin. Çünkü bu tür hayaller çoğunluk itibarıyla şeytanın vesveselerinden başka bir şey değildir. HAKAN METAN
Lebbeyk ALLAHumme Lebbeyk Lebbeyke LAşerike leke lebbeyk İnnnelhamde velnimete lekevelmülk LA şerike lek ![]() SUSUŞUM B/AşkAydı...
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar AmmarYASİR Arkadaşımıza Teşekkür Etti |
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 13-01-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2945 1770 Mesajda 2961 Teşekkür Aldı |
İnsan hep her şeyim en iyisinin ister ama kendine hiç bakmaz ben en iyisimiyim diye kendine bir baksa hatalarını bir görse de onları bir düzeltse etrafındaki her şey de ona göre düzelip güzelleşir inşaallah.
Dünkü gün adil bir şahit olarak geride kaldı. Bugün de sana adaletle şahilik edecektir. Eğer dünü bir kötülükle geçirdiysen, Bu gün hamd ederek güzellikle iki iyilik işle. Sakın iyilik işlemeyi yarına bırakma, Belki yarın olduğunda sen olmayacaksın. ![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar SaNaL FaNi Arkadaşımıza Teşekkür Etti | simyaci (18-10-2009) |
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 30-12-2008
Rep Gücü: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 1439 330 Mesajda 524 Teşekkür Aldı |
insanlar kusurları ve hatalarıyla sevilmelidir .Çünkü kusursuzu yoktur.
İnsan dilinin altında gizlidir. ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 16-09-2009
Rep Gücü: 22
![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 880 337 Mesajda 500 Teşekkür Aldı |
* Hayalinizdeki eşe göre değil, mevcut eşinize göre hayatınızı düzenleyin. Çünkü bu tür hayaller çoğunluk itibarıyla şeytanın vesveselerinden başka bir şey değildir.
RABBIM seytani lanehin hilelerinden korusun cumle ummedi MUHAMMEDI evlatlarimizi saglam yetistirmemizi nasip etsin insaALLAH
"Ya Rab ! Fayda vermiyen ilimden,urpermiyen kalpten, doymayan nefisten,Icabet edilmeyen duadan Sana siginiyoruz."
|
|
|
|
![]() |
| Tags: cok, esimi, evlendigimiz, gunku, kadar, seviyorum8230 |