Görüntülemeler : 65 √ Cevap Sayısı : 4 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
CepVakit
CepVakit java uygulamalarını destekleyen tüm renkli ve renksiz telefonlarda çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Programın Özellikleri : - Ezan, alarm, titreşim ve özel mp3 ile uyarım (5 Dahili ve 5 Harici mp3 seçebilme) - MultiThread destekli cihazlarda arka planda çalışabilme - Kapalı iken uyarım zamanında otomatik olarak açılabilme - Güneş-Ay, pusula ve kıble saati yardımı ile kıble tayini - Diyanet İşleri Başkanlığı 'nın namaz vakitleri - Uyku modu (Ekran koruyucu özelliği) - 3 farklı yazı boyutu ayarı - Uyarım zamanlamaları ve ses seviyesi ayarları - Tespih modülü - Kaza Çetelesi - Dini günler menüsü Programın Çalışması : CepVakit 'in düşük, orta ve yüksek pixel ekrana sahip telefonlarda çalışması aşağıda gösterilmektedir. ![]() ( Not : Bu modeller örnek olarak verilmiştir. CepVakit bütün java destekli telefonlarda çalışabilmektedir. ) Orta ve düşük pixel ekrana sahip telefonlarda yönlendirme tuşları veya 2,8 tuşları kullanılarak diğer vakitler görüntülenebilir. Yönlendirme tuşları veya 4,6 tuşları kullanılarak sonraki ve önceki günlere ait vakitler görüntülenebilmektedir. Kıble Tayini : CepVakit ile üç farklı şekilde kıble tayini yapılabilmektedir. Aşağıda güneş ve ay ile kıble tayini sisteminin çalışması gösterilmiştir; ![]() Telefon ekranı yere paralel olarak tutulur. G ibresi güneşi gösterecek şekilde telefon döndürüldüğünde K ibresi kıbleyi gösterecektir. Bu sistem sadece bulunduğunuz il için geçerlidir. Pusula yardımı ile kıble tayininin yapılması ise aşağıda gösterilmiştir; ![]() N ibresi, pusulanızdaki N ibresi ile aynı yöne bakacak şekilde telefonunuzu döndürdüğünüzde K ibresi kıbleyi gösterecektir. Bu sistem sadece bulunduğunuz il için geçerlidir. Ayrıca Kıble Saati ile de kıble tayini yöntemi CepVakit v5.0 'a eklenmiştir. Uyku Modu : ![]() Program serbest bırakıldığında iki dakika içersinde uyku moduna geçmektedir. Bu konumda işlemci kullanımı minimum düzeye indirgenmiştir. Uyku modu, ekran koruyucu olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
Bazen
Konuşmak istemezsin Ama söylenen laflar içini acıtır Ve konuşmaya başlarsın Kimse susturamaz seni
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hüzünyılı Arkadaşımıza Teşekkür Etti |
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 28-06-2009
Rep Gücü: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 600 463 Mesajda 727 Teşekkür Aldı |
Emegine saglik huzunyili tskrler
Nacizane fikrimi belirtmek istiyorum... Cep telefonumuzda ezan ilahi oyun havalari ve buna benzer seyleri eklemeyi dogru bulmuyorum,dusunun bi anlik dalginliginiza geldi telefonunuzda bu programin oldugunu unuttunuz ve tuvalete girdiniz,ve aniden ezan calmaya basliyor,yada cemaatle namazdasiniz ve aniden cep telinizde ilahi veya hareketli oyun havasi vs vs calmaya basladi,ki orada namazini kilan cemaat sasirabilir.. Fakat ben buna dikkat edebilirim,böyle bir konuma dusmem diyorsaniz siz bilirsiniz:) ben bu riski göze alamazdim... Ben dogru bulmuyorum..(sahsi görüsüm)
Biryanım tevazuda,Bir yanım dimdik ayakta, Misal Lâmelif...Elifi çözdüm, Lâmı düğümledim Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar SaHRa Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hüzünyılı (31-01-2010) |
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 03-09-2008
Rep Gücü: 145
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2275 1210 Mesajda 1886 Teşekkür Aldı |
teşekkür ederiz efem güzel görüşlerinize saygımız sonsuz indiren arkadaşlamında sizin görüşlerinizi dikkate alması güzel olur gerçekten teşekkür ederiz sağolun
Bazen
Konuşmak istemezsin Ama söylenen laflar içini acıtır Ve konuşmaya başlarsın Kimse susturamaz seni
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hüzünyılı Arkadaşımıza Teşekkür Etti | SaHRa (31-01-2010) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 28-06-2009
Rep Gücü: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 600 463 Mesajda 727 Teşekkür Aldı |
nazikane yaklasiminiza asil ben tsk ederim saolun...
cok onemli bir konudur bu...
Biryanım tevazuda,Bir yanım dimdik ayakta, Misal Lâmelif...Elifi çözdüm, Lâmı düğümledim Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar SaHRa Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hüzünyılı (31-01-2010) |
![]() |
| Tags: 2010, cepvakit |