Görüntülemeler : 120 √ Cevap Sayısı : 5 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Elini tutsam, dunyanin obur ucuna benimle birlikte gelir misin?
Bekle desem, dunyanin bir ucunda beni bekler misin? Denizimde firtinalar ciktiginda limanim olur musun? Karanlik bastirdiginda deniz fenerim,hava actiginda yildizlarim olur musun? Bulutlar gögü kapladiginda pusulam olur musun? Mihengim, turnusol kagidim, yuregimin suyu bulandikca onu durultacak iksirim olur musun? Kapilar kapandiginda kapim, yollar asindigi vakit yolum, saklanmak istedigimde duvarim olur musun? Ozgurlugum ve mahpushanem olur musun? Usursem evim, yorganim. sigindigim kucagim olur musun? Columde vaha olur musun, vahamda hurma agacim? Dagin tavsani, colun ceylani, gecenin hayalleri bagrina bastigi gibi, beni bagrina basar misin? Sak sak yarilsa bile, gokten umudunu kesmeyen kirac tarlalar gibi umut baglar misin bana? Gitmek istersem kanatlarim olur musun, kalmak istersem ayagimda prangam? Hurilerim olur musun? Soganda sarimsakta gozum yok, Tih colunde gozum yok, ates almaya gidersem; kirk vakit sonra donsemde ayni yerde beni bekler misin? Arkadaslarim, ailem, kavmim beni terkederse ve ben ailemden, kavmimden kacarsam bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin? Ot bitmeyen bir vadide yalnizca ALLAHA emanet edilip gidersem, sende beni kinamaksizin ona guvenir ve say eder misin? Umidimi kaybettigim anda umidim, nesemi kaybettigim zaman’dada coskum, kalbim isgale ugrarsa rehberim olur musun? Arkadasim... Yoldasim... Sirdasim... Huzurum... Sururum... Nurum... / Ziynetim... / Nimetim...
Hale razı oluş şükürdür. ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2657 2917 Mesajda 5034 Teşekkür Aldı |
Müslüman Bir kadından, Müslüman bir erkeğe cevap
CENNETİN OLMAK ŞEREFİM... Yuregimden tutmusken sen, bir de ellerim ellerindeyken Dunyanin obur ucu da olsa gelirim seninle ben, Bekle desen, dunyanin bir ucunda sen bir ucunda ben Bir an bile geri donmem. Asla bulandirilamayacak olan denizlerinde firtinalar ciksa Her an siginabilecegin limanin olmaya giriftarim ben Zifiri karanliklarda, gonlune aydinlik verebilmek, Hava actiginda yildizin olup gozlerinden dokulmek isterim. Ve bulutlar birlik olup da gogu kapladiklari zaman Yonunu belirtecek bir garip pusulan olabilmektir gayretim. Eger ben senin zumrudun, zebercedin,mihengin Ve turnusol kagidin isem, sabir ve tahammul kusu olan Yureginin suyu bulandikca onu durultacak iksirin de benim. Tum kapilar pervasizca uzerine kapandiginda, Ardina kadar acik, gul kokulu kapin, Yurumekle asilmis yollardan farkli bir yolun Saklanmak istediginde duvarin olurum. En dar zamanlarinda ozgurlugun, kuytularda mahpushanen, Usudugunde evin, yorganin siginacak kucagin olurum. Layik miyim bilemem collerinde vaha , Vahanda boynu bukuk bir hurma agaci olmaya, Dagin tavsani, colun ceylani, mehtabin zikre daldigi gecelerde, seni bagrima basmaya. Ama; corak topraklarin umudunu kaybetmeden bekledigi Rahmet gibi , ben de umut baglar, beklerim seni. Gitmek istersen uzak diyarlara, Seni bir nefeste ucuracak kanat olur yuregim Kalmak istediginde buralarda Kal diye yalvararak ayaginda pranga oluveririm. Kac vakit gecer bilemem gurbetlerden donusun. Silanda hurin olup , ayni yerde beklemektir niyetim. Ot bitmeyen vadilerde Hacer’im ben.. Allah (c.c)’a emanet edilip de gidersen, Asla seni kinamaksizin, O’na guvenip say ederim ben.. Umitlerinin tukendigi zamanlarda umidin, Nesen kayboldugunda coskun, Ve kalbin isgale ugrarsa rehberin olmak isterim. Arkadasin, yoldasin, huzurun, Sururun, nurun, ziynetin, nimetin olmak hayalim. Cennetin olmak şerefim... / Cennetin olmak şerefim ??
Hale razı oluş şükürdür. ![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar aşküma Arkadaşımıza Teşekkür Etti | ANKEBUT (06-10-2008) |
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 22-08-2008
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 5 4 Mesajda 4 Teşekkür Aldı |
Yazın çok güzel emeğine sağlık ama bu zamanda böyle eşlerin olacağını zannetmiyorum zor yani varsa bile ender rastlanır...
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hanzala Arkadaşımıza Teşekkür Etti | aşküma (06-10-2008) |
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 09-01-2008
Rep Gücü: 124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 218 385 Mesajda 548 Teşekkür Aldı |
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımj olmuş...
Rabbim İNŞAALLAH böyle muhabbette eşlerle beraber olmayı tüm müslümankardeşlerime nasip eder...
![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar ISRA Arkadaşımıza Teşekkür Etti | aşküma (06-10-2008) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-07-2006
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 1958 2190 Mesajda 3637 Teşekkür Aldı |
Teşekkür ederim aşküma.
Çok hoşuma gitti.ellerine ve emeğine sağlık.Yazılarını beğenerek takip ediyorum..
![]() Allah'ın yakınından dostlar edinenlerin durumu, kendine ev edinen örümceğin durumu gibidir. halbuki evlerin de en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdır. Ah keşke bilselerdi! ANKEBUT 41
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar ANKEBUT Arkadaşımıza Teşekkür Etti | aşküma (06-10-2008) |
|
|
#6 |
|
Banlandınız
Rep Gücü: 0
![]() Teşekkür Sayısı: 9 14 Mesajda 19 Teşekkür Aldı |
bu zamanda böyle esler olurmu bilmem
|
|
|
|