Görüntülemeler : 42 √ Cevap Sayısı : 4 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
![]() Bulut Olsam Mavi Gökyüzünde Dolaşsam........... Sonra yağmurun Bir damlası Olsam, Rahmet Olarak Toprağa Yağsam........ Bir Çiçeğin özünde hayat Bulsam............. Gül Ben, ben Gül Olsam............... Açtığımda hayata En kırmızısından, En Güzel Kokulusundan............. Gönderseler beni, Uzak Bir Diyara, 2 Dostun yarenlik ettiği, Peygamber Diyarına.............. Söyleseniz ya Dostlar, Bu günahkar halimle, Efendim, Kabul edermi beni........ Benim Gülümsün dermi................. Benim Bir Gözyaşlarım var, Birde yaralı Yüreğim.......... Yokki Yüzene bakacak halim................ Çığlık Olsam, Dağların enginlerinde yankılansam.......... Sesime kulak Veren Yüreklerde Dolaşsam............ Ben benden geçtim, Güzel yüreklerin hatrına Can Olsam, Dost ben, Ben Dost Olsam........... Sevdiğimde Onları en sınırsızından, Sonuna kadar Sol yandan............. Gönderseler beni, Uzak Bir Diyara, 2 Dostun yarenlik ettiği, Peygamber Diyarına.............. Söyleseniz ya kardaşlar, Bu günahkar halimle, Efendim, Kabul edermi beni........ Dostlarımın Sevdiği, benimde sevdiğim dermi.............. Benim Bir Gözyaşlarım var, Birde Sizleri Seven Şu Kara Yüreğim.......... Yokki Yüzene bakacak halim................ SİZ GÜZEL YÜREKLİLERİN HATIRINA.................... alıntı
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar efraiil Arkadaşımıza Teşekkür Etti |
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 09-02-2009
Rep Gücü: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2660 712 Mesajda 1253 Teşekkür Aldı |
Gönderseler beni,
Uzak Bir Diyara, 2 Dostun yarenlik ettiği, Peygamber Diyarına.............. Söyleseniz ya kardaşlar, Bu günahkar halimle, Efendim, Kabul edermi beni........ Dostlarımın Sevdiği, benimde sevdiğim dermi.............. Der inşallah, bizide kabul eder. Ümidimizi kaybetmemeliyiz. Gidecek başka kapımız mı var?
Allah Sabredenlerle Beraberdir...
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar simyaci Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (03-10-2009), rabiazuhal (04-10-2009) |
|
|
#3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 30-09-2009
Rep Gücü: 4
![]() Teşekkür Sayısı: 84 38 Mesajda 52 Teşekkür Aldı |
Benim Bir Gözyaşlarım var,
Birde Sizleri Seven Şu Kara Yüreğim.......... Yokki Yüzene bakacak halim................ harikaa eline sağlık.
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar 'sûküt' Arkadaşımıza Teşekkür Etti | rabiazuhal (04-10-2009) |
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 23-11-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 6098 2123 Mesajda 3647 Teşekkür Aldı |
çoook güzel emeginize saglik...
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar hazan Arkadaşımıza Teşekkür Etti | efraiil (04-10-2009), rabiazuhal (04-10-2009) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 16-09-2009
Rep Gücü: 23
![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 880 339 Mesajda 502 Teşekkür Aldı |
Benim Bir Gözyaşlarım var,
Birde yaralı Yüreğim.......... Yokki Yüzene bakacak halim............ cok guzel ellerine saglik kardesim
"Ya Rab ! Fayda vermiyen ilimden,urpermiyen kalpten, doymayan nefisten,Icabet edilmeyen duadan Sana siginiyoruz."
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar rabiazuhal Arkadaşımıza Teşekkür Etti | efraiil (04-10-2009) |
![]() |
| Tags: benim, bir, gozyaslarim, var |