Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu zamanın gavsı kimdir?
Esselamu Aleyküm.
Bu zamanın gavsı kimdir? Bildiğim kadarıyla her asırda bir tane olurmuş ve bütün feyz, bereket onun vasıtasıyla, diğer mürşid'lere taksim edilirmiş. Ben de o mübarek mürşidi öğrenip, ona intisab etmek istiyorum.
Allah razı olsun.
İNDİR (http://mp3.itibarhaber.com/mp3/Sohbetler/MehmetTalu/DiniMeselelerimiz/Soru1271.mp3)
kurban_olsam
14-07-2008, 01:21
bunlar bir sürüdür bu sürünün sahibi : PEYGAMBERİMİZDİR.S.A.V.
bizde acizane bu sürünün çobanıyız.sürünün hiçbirinin zayi olmaması için ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ.yorulursa sırtımızda taşırız.hasta olursa ilaç veririz.İYİLEŞTİRİRİZ.illa ölecekse mundan gitmesin diye keseriz.ÇOK ŞÜKÜR bu posta oturduğumuzdan beri HİÇ BİRİNİ KURDA KAPTIRMADIK. İMANSIZ GÖNDERMEDİK. (gavsı sani ABDULBAKİ hz. ADIYAMAN MENZİL ) buyur gel kardeşim
Sen bunun böyle olduğunu söylüyorsun arkadaşım peki delilin nedir bu hususta bize gösterebileceğin.
Öte yandan Mahmut efendi hazretleri var.onun olmadığını sen nerden biliyorsun peki.
bunları bilen ancak ALLAH'tır..bizler bilemeyiz.
kurban_olsam
14-07-2008, 01:42
s.a. canım kardeşim .
her sofi mürşidini o zamanın gavsı gibi görmedikce tam teslim olmuş sayılmaz.sende mürşidini oyle görmelisin belkide görüyorsun bu mesajı attın.
amma bu zamanda şuanda yaşayan bir tane gavs vardır.
bunun cevabını ancak allah dostları bilirler.çünkü anlar birbirleriyle murakabe halindedirler.onlar yalanda söylemezler.onlardan oğrenebilirsin selam ve dua ile
Arkadaşlar lütfen kendi tercihlerimizi en doğru tercih olarak gösterip tartışma ortamları oluşturmaktan
kaçınalım.böyle bir şey hayal ederek bu siteyi hayata geçirmedik.kişisel tercihler bireyleri bağlar.bu
yüzden konuyu kilitliyorum.
selam ve dua ile
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.