Görüntülemeler : 42 √ Cevap Sayısı : 0 |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Selamun Aleyküm Hocam. Benim yaşım 19 Allah'ı çok zikrettiğimde önceleri çok zevk alıyordum ama artık şeytan ve nefis çok sıkıştırıyor. Bir de benim ailem dinine fazla düşkün değil. Evde TV açtıklarında kapattırmaya çalışıyorum ama bana kızıyorlar. Allah dostlarının hayatlarını okuduğumda çok etkileniyorum. Allah sizden ve Mürşidimiz Efendi Hazretlerimizden razı olsun. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() Allah'ın yakınından dostlar edinenlerin durumu, kendine ev edinen örümceğin durumu gibidir. halbuki evlerin de en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdır. Ah keşke bilselerdi! ANKEBUT 41
|
|
|
|
| Tags: allahi, anmak, nefis, seytan, uzerine |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ABDESTTE TESMİYE (Allah'ı anmak) HAKKINDA GELEN HADÎSLER BABI | ttemizsoy | Abdest | 0 | 07-09-2008 22:27 |
| Düşman topluluğuyla karşılaşıldığında Allah'ı anmak KONUSU İLE İLGİLİ AYETLER | ttemizsoy | Kur'an Fihristi | 0 | 22-05-2008 18:03 |
| Allah'ı çok anmak KONUSU İLE İLGİLİ AYETLER | ttemizsoy | Kur'an Fihristi | 0 | 21-05-2008 23:57 |
| Arafat'tan inişte Allah'ı anmak KONUSU İLE İLGİLİ AYETLER | ttemizsoy | Kur'an Fihristi | 0 | 21-05-2008 22:36 |
| Hacda Allah'ı anmak KONUSU İLE İLGİLİ AYETLER | ttemizsoy | Kur'an Fihristi | 0 | 21-05-2008 22:34 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Saat 13:25.