Görüntülemeler : 106 √ Cevap Sayısı : 7 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Sevgi,insanoğlunun var olduğu andan itibaren yasadışı ve yaşaması gereken en ulvi hislerden bir tanesidir.Allah insanlığı HABİBİNE duyduğu sevgi üzerine yaratmıştır.Biz insanın mayasında sevgi vardır.Her insan bu duyguyu yaşamayı hak ediyor.Sevgiyi bedende arayan düşünceye acıyorum.Sevgi bedenin ceset şeklinde değil,ruhun en derin yerinde yaşanan en muhteşem duygunun adıdır. İnsan denilen varlığın bu güzel duyguyu bedende hapsettiği bir çağda yaşamak sanırım bizler için büyük bir talihsizlik olsa gerek.Şükürler olsun ki;gerçek sevgiyi bulabileceğiniz bedeni değil,gönlü görebilen yapıda insanda var.Gönül gözünüzü görebilen insanları bulmanız dileğiyle… Sevdiğini menfaatsiz,karşılıksız Allah için sevebiliyorsan;bu gerçek sevgidir.Onun bedenini görmeden,yüzünü görmeden,gönül gözünü görebildiysen,ne mutlu sana!Hamdolsun Mevlaya gönül gözüyle bakan birini gösterdi bana.İlmini sevdiğim güzel diyorum!Seni Allah için seviyorum.Nefsim için değil. Eşer sende beni Allah için seviyorsan?Mevla bu sevgiyi,sevgi pınarlarının en güzeli olan Salih bir yuvada birleştirecektir.Niyet hayır,akıbet hayır,demiş büyükler. Sevdigine ‘’seni Allah için’’ seviyorum diyebilmekten ve ondan bunu duymaktan daha güzel ne olabilir ki? Allah’ım!Senin kudretinden,kuvvetinden sual olunmaz.Sen ‘ol’ dersen her şey oluverir.Senin rızanı kazanmak niyetiyle,Salih bir yuva kurmayı,bu yuvada senin rızanı kazanmak için çalışacak hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hedefleyen insanlara ,Rasulüne yardım ettiğin gibi yardım eyle!Bu yolda önlerine çıkacak her engeli ,gönülleri yıkmadan,güzellikle,sevgiyle,hoşgörüyle aşabilmeyi nasip eyle.Yardımını üzerimizden esirgeme YARAB!Hakkımzda hayırlısı neyse,onu nasip eyle.Verdigin mutluluklara şükredebilmeyi,vereceğin her türlü sıkıntıya sabredebilmeyi nasip eyle. MEVLAM NEYLER ,NEYLERSE GÜZEL EYLER.
Ey YaR!! iÇiNDe SeN OLMaZSaN Ta$ıRMıYDıM Bu YüReĞi!..
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar vuslat Arkadaşımıza Teşekkür Etti | ANKEBUT (04-12-2008), hazan (05-02-2010), Kahramankentli (04-12-2008), PERİLİÇE (05-02-2010), sanalçelebi (05-02-2010), vilisu (05-12-2008) |
|
|
#2 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 11-09-2008
Rep Gücü: 31
![]() Teşekkür Sayısı: 1841 388 Mesajda 532 Teşekkür Aldı |
Alıntı:
Allah (cc.) bizleri şaşırtmasın nefse, melun şeytana yenik düşürmesin İnşallah.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-07-2006
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2006 2223 Mesajda 3695 Teşekkür Aldı |
Allah’ım!Senin kudretinden,kuvvetinden sual olunmaz.Sen ‘ol’ dersen her şey oluverir.Senin rızanı kazanmak niyetiyle,Salih bir yuva kurmayı,bu yuvada senin rızanı kazanmak için çalışacak hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hedefleyen insanlara ,Rasulüne yardım ettiğin gibi yardım eyle!Bu yolda önlerine çıkacak her engeli ,gönülleri yıkmadan,güzellikle,sevgiyle,hoşgörüyle aşabilmeyi nasip eyle.Yardımını üzerimizden esirgeme YARAB!Hakkımzda hayırlısı neyse,onu nasip eyle.Verdigin mutluluklara şükredebilmeyi,vereceğin her türlü sıkıntıya sabredebilmeyi nasip eyle
amin amin amin..
![]() Allah'ın yakınından dostlar edinenlerin durumu, kendine ev edinen örümceğin durumu gibidir. halbuki evlerin de en çürüğü şüphesiz örümcek yuvasıdır. Ah keşke bilselerdi! ANKEBUT 41
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar ANKEBUT Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (05-02-2010) |
|
|
#5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 02-10-2008
Rep Gücü: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 591 727 Mesajda 1128 Teşekkür Aldı |
Allah’ım!Senin kudretinden,kuvvetinden sual olunmaz.Sen ‘ol’ dersen her şey oluverir.Senin rızanı kazanmak niyetiyle,Salih bir yuva kurmayı,bu yuvada senin rızanı kazanmak için çalışacak hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hedefleyen insanlara ,Rasulüne yardım ettiğin gibi yardım eyle!Bu yolda önlerine çıkacak her engeli ,gönülleri yıkmadan,güzellikle,sevgiyle,hoşgörüyle aşabilmeyi nasip eyle.Yardımını üzerimizden esirgeme YARAB!Hakkımzda hayırlısı neyse,onu nasip eyle.Verdigin mutluluklara şükredebilmeyi,vereceğin her türlü sıkıntıya sabredebilmeyi nasip eyle.
Bu mübarek cuma akşamında dualarımızı kabul eyle rabbim aminn aminn aminn
![]()
|
|
|
|
| Yandaki Kullanıcılar asilgenç Arkadaşımıza Teşekkür Etti | hazan (05-02-2010) |
|
|
#6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 23-11-2008
Rep Gücü: 210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 6084 2111 Mesajda 3622 Teşekkür Aldı |
Allah’ım!Senin kudretinden,kuvvetinden sual olunmaz.Sen ‘ol’ dersen her şey oluverir.Senin rızanı kazanmak niyetiyle,Salih bir yuva kurmayı,bu yuvada senin rızanı kazanmak için çalışacak hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hedefleyen insanlara ,Rasulüne yardım ettiğin gibi yardım eyle!Bu yolda önlerine çıkacak her engeli ,gönülleri yıkmadan,güzellikle,sevgiyle,hoşgörüyle aşabilmeyi nasip eyle.Yardımını üzerimizden esirgeme YARAB!Hakkımzda hayırlısı neyse,onu nasip eyle.Verdigin mutluluklara şükredebilmeyi,vereceğin her türlü sıkıntıya sabredebilmeyi nasip eyle.
amin! amin! amin! Allah razi olsun sevgili kardesim, emegine saglik
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: 17-08-2009
Rep Gücü: 192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2316 1843 Mesajda 2668 Teşekkür Aldı |
Amin!! Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. teşekkürler paylaşımın için vuslat kardeşim ..
__________________![]() ölümle nişanlıysak neden çeyiz hazırlamıyoruz ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 31-07-2007
Rep Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Sayısı: 2240 688 Mesajda 966 Teşekkür Aldı |
Allah’ım!Senin kudretinden,kuvvetinden sual olunmaz.Sen ‘ol’ dersen her şey oluverir.Senin rızanı kazanmak niyetiyle,Salih bir yuva kurmayı,bu yuvada senin rızanı kazanmak için çalışacak hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hedefleyen insanlara ,Rasulüne yardım ettiğin gibi yardım eyle!Bu yolda önlerine çıkacak her engeli ,gönülleri yıkmadan,güzellikle,sevgiyle,hoşgörüyle aşabilmeyi nasip eyle.Yardımını üzerimizden esirgeme YARAB!Hakkımzda hayırlısı neyse,onu nasip eyle.Verdigin mutluluklara şükredebilmeyi,vereceğin her türlü sıkıntıya sabredebilmeyi nasip eyle
amin amin amin..
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Tags: allah, icin, seni, seviyorum |