İLİMHAZİNEM Hepimize Yeter

Geri git   İLİMHAZİNEM Hepimize Yeter > İLİMHAZİNEM YÖNETİM > Yönetimden Duyurular

Kayıt ol Arama Bugünün Mesajları Forumları Okundu Kabul Et

12 Haftanın Konuğu errayn

Görüntülemeler : 325  √  Cevap Sayısı : 23

Görüntüleyenler Üyeler:   √ Misafir:1

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 08-02-2010, 21:52   #1
Ali'y-ül Murtaza

Bilgileriniz

Rep Gücü: 210
Ali'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond reputeAli'y-ül Murtaza has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 2006
2138 Mesajda 3928 Teşekkür Aldı
12 Haftanın Konuğu errayn

DEĞERLİ İLİM HAZİNEMİN AİLE ÜYELERİ BU HAFTAKİ KONUĞUMUZ SESSİZ, AKTİF VE MÜTEVAZi MODETORLARIMIZDAN
errayn

Sevgili kardesimiz errany'nı almak için (itiraf ediyorum biraz garip olan) limuzinimizi yolladık.

erraynmızı konuk edeceğimiz Sarayı göstermemek olmaz. Az havamız olsun değilmi yani

Tamam kabul biraz fazla hava attık Beyaz Saray'ın zaten konuk listesi doluymuş.Bizi geri çevirdiler
Bizde Kültür Bakanlığından izin alarak,Beylerbeyi Sarayını açtırdık errayn için için

[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
ŞARK KÖŞEMİZİ KENDİLERİNE AYIRDIK

[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
YEMEKLERİMİZİ KONUĞUMUZA SAKLADIK İNŞALLAH BEĞENİR

Sorularımıza geçmeden önce bol köpüklü bir kahve ikram ettik bardagımıza buyur afıyet olsun.

İlimhazinem Soruları;
1-Forumdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?

2-Forumda en çok vakit gecirdiginiz bölum hangisidir?

3-Forumumuzda sizi en çok etkileyen ve dikkatinizi çeken üyelerimiz hangileri?

4-Kitap'la aranız nasıl, günde ortalama kaç sayfa kitap okursunuz?

5-Neyle meşgul olmaktan zevk alırsınız?

6-Bilgisayar başında günde kaç saat geçirirsiniz? Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu?

7-Formdaki en kızdığınız olaylar nelerdir?

8-Olmazsa olmazlarınız nelerdir?

9-Günlük faaliyetiniz nasıldır?

10-İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız?

11-Bir evlilikte erkeğin veya bayanın konumu sizce nasıl olmalıdır?

12-Tv seyredermisiniz? en çok izlediğiniz programlar nelerdir?

13-Şu kelimeler: Hz. Habbat bin Erat, aşk, vuslat, edeb, hırs, sizin hayatınızda ne anlam ifade ediyor?

14-Hayatta asla yapmam dediginiz sey var mi varsa neler?
15-Kendinde gördüğün kusurlar nelerdir?
16-Buradaki arkadaşlarını birer cümle ile anlatırmısın;

Ankebut:
Aşküma:
Sanalfani
Ali'y-ül Murtaza:
Hazan:
Periliçe
:
Şehide:
Haberci:
İsra:
Nesli:
Rabiazuhal

Simyaci: (Sitemize emeklerinden dolayı
teşekürlerimizi sunuyoruz)

Umuyoruz misafirliğin tatlı geçer, bizden memnun kalırsın..
sorularımızla seni sıkmayız inşallah.

Ve merakla cevaplarını bekliyoruz..

Ali'y-ül Murtaza isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Ali'y-ül Murtaza nickli üyeye özel mesaj gönderin Ali'y-ül Murtaza tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar Ali'y-ül Murtaza Arkadaşımıza Teşekkür Etti
hazan (08-02-2010), kızılcaova (10-02-2010), PERİLİÇE (09-02-2010), SaNaL FaNi (10-02-2010)
Alt 08-02-2010, 21:57   #2
errayn

Bilgileriniz

Rep Gücü: 39
errayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant future
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 74
217 Mesajda 404 Teşekkür Aldı
:) teşekkürler ali abi soruları cevaplamaya çalışıyım..
Elif Lâm Râ. Bu Kur’an; âyetleri, hüküm ve hikmet sahibi (bulunan ve her şeyden) hakkıyla haberdar olan Allah tarafından muhkem (eksiksiz, sağlam ve açık) kılınmış, sonra da Allah’tan başkasına kulluk etmeyesiniz diye ayrı ayrı açıklanmış bir kitaptır. (De ki:) “Şüphesiz ben size O’nun tarafından gönderilmiş bir uyarıcı ve müjdeleyiciyim.”
HUD 1-2
errayn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   errayn nickli üyeye özel mesaj gönderin errayn tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar errayn Arkadaşımıza Teşekkür Etti
hazan (08-02-2010), SaNaL FaNi (10-02-2010)
Alt 08-02-2010, 21:59   #3
aşküma

Bilgileriniz

aşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 2719
2984 Mesajda 5141 Teşekkür Aldı
Hoşgeldin en çok sevdiğim bölüm soluksuz soru sormak:)kolay gelsin

Hale razı oluş şükürdür.
aşküma isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   aşküma nickli üyeye özel mesaj gönderin aşküma tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar aşküma Arkadaşımıza Teşekkür Etti
hazan (08-02-2010), SaNaL FaNi (10-02-2010)
Alt 08-02-2010, 22:24   #4
errayn

Bilgileriniz

errayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant futureerrayn has a brilliant future
Teşekkürler
İlimhazinem Soruları;
1-Forumdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?

ismim ile soy ismimin karışımı gibi bişey ( eray eren ), nicki kullanmamım asıl sebebi el alışkanlığı, hep bu nicki kullanırım çoğu sitede

2-Forumda en çok vakit gecirdiginiz bölum hangisidir?

mesaj kutusu ve son mesajlar :)

3-Forumumuzda sizi en çok etkileyen ve dikkatinizi çeken üyelerimiz hangileri?

tüm üyelerin kendine has özellikleri vardır ayırmaya gerek yok bence

4-Kitap'la aranız nasıl, günde ortalama kaç sayfa kitap okursunuz?

tek okuduğum kitap KURAN'I KERİM ayetsayısıda günden güne değişir ortalama 15-20 ayet

5-Neyle meşgul olmaktan zevk alırsınız?

KURAN'I KERİM, Kur'an dersleri..

6-Bilgisayar başında günde kaç saat geçirirsiniz? Bilgisayar ve internet insanları sizce asosyalleştiriyormu?

8-10 saat geçiririm. evet asosyalleştiriyor ama güzel oluyor :)

7-Formdaki en kızdığınız olaylar nelerdir?

üyelerin yazıları okumadan yorum yapması

8-Olmazsa olmazlarınız nelerdir?

KURAN'I KERİM, bilgisayar, internet

9-Günlük faaliyetiniz nasıldır?

monotondur. ev okul bilgisayar arasında geçer

10-İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız?

KURAN'I KERİM ve peygamberimizn sünnetine

11-Bir evlilikte erkeğin veya bayanın konumu sizce nasıl olmalıdır?

evli değilim bilmiyorum

12-Tv seyredermisiniz? en çok izlediğiniz programlar nelerdir?

haftada 1-2 saat izlerim, haber programları, tartışma programları..

13-Şu kelimeler: Hz. Habbat bin Erat, aşk, vuslat, edeb, hırs, sizin hayatınızda ne anlam ifade ediyor?

Habbat bin erat hakkında pek bi bilgim yok, tasavvuf hakkında da pek bi bilgim yok, edepli biriyim, hiç hırslı değilim

14-Hayatta asla yapmam dediginiz sey var mi varsa neler?
bilgisayarımı satmam

15-Kendinde gördüğün kusurlar nelerdir?

uyku düzenim çok bozuk

16-Buradaki arkadaşlarını birer cümle ile anlatırmısın;

Ankebut: umarım ki ALLAH TEALA ondan razı olur, çok şey öğretmiştir bana ve öğretmeyede devam ediyor..
Aşküma:

Sanalfani:

Ali'y-ül Murtaza:

Hazan:

Periliçe:

Şehide:

Haberci:

İsra:

Nesli:

Rabiazuhal
Elif Lâm Râ. Bu Kur’an; âyetleri, hüküm ve hikmet sahibi (bulunan ve her şeyden) hakkıyla haberdar olan Allah tarafından muhkem (eksiksiz, sağlam ve açık) kılınmış, sonra da Allah’tan başkasına kulluk etmeyesiniz diye ayrı ayrı açıklanmış bir kitaptır. (De ki:) “Şüphesiz ben size O’nun tarafından gönderilmiş bir uyarıcı ve müjdeleyiciyim.”
HUD 1-2

Konu errayn tarafından (08-02-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
errayn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   errayn nickli üyeye özel mesaj gönderin errayn tarafından gönderilen bütün mesajları bul
hazan (08-02-2010), PERİLİÇE (09-02-2010)
Alt 08-02-2010, 22:39   #5
hazan

Bilgileriniz

hazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond reputehazan has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 6115
2132 Mesajda 3676 Teşekkür Aldı

kolay gelsin..
hazan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   hazan nickli üyeye özel mesaj gönderin hazan tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar hazan Arkadaşımıza Teşekkür Etti
errayn (09-02-2010), SaNaL FaNi (10-02-2010)
Alt 09-02-2010, 01:19   #6
aşküma

Bilgileriniz

aşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond reputeaşküma has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 2719
2984 Mesajda 5141 Teşekkür Aldı
1-Gerçekten zor bir dönemde yaşıyoruz.Duruşumuzu sağlam tutmak adına neler yapmalıyız? (genel cevap olmasın)

2-
Dava adına neleri yanlış yaptığımızı düşünüyorsunuz?

3-
dava için sabretmek ile umursamamazlık arasındaki ince çizgi nasıl çekilebilir?

4- ilimhazinem size neler kattı?

5-
hayat iman ve cihad mıdır???

6-
Gördügünüz iylik karsinda Tesekkür etmekten ,yaptiginiz hatalarda özür dilemekten cekinirmisiniz

7-
sıradan bir gününüzü nasıl değerlendirirsiniz?

8- bu kadar sakin olmak nasıl bir duygu?yeri geldiğinde kendi kendinizden sıkıldığınız oluyormu?

9- Öze dönüş hareketinin tarifini nasıl yaparsınız?
kolay gelsin

Hale razı oluş şükürdür.
aşküma isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   aşküma nickli üyeye özel mesaj gönderin aşküma tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar aşküma Arkadaşımıza Teşekkür Etti
hazan (10-02-2010)
Alt 09-02-2010, 01:59   #7
errayn

Bilgileriniz

Teşekkürler
1-Gerçekten zor bir dönemde yaşıyoruz.Duruşumuzu sağlam tutmak adına neler yapmalıyız? (genel cevap olmasın)
Allah'a dayanıp güven! Vekil olarak Allah yeter.
AHZAB 3

İnananlar, inananları bırakıp da kafirleri dost edinmesin. Her kim bunu yaparsa, Allah'tan ilişiği kesilmiş olur. Ancak onlardan bir korunma yapmanız başka. Allah, sizi kendisinden korkmanız için uyarıyor. Sonuçta gidiş Allah'adır.
ALİ İMRAN 28

Allah’tan başkalarını dost edinenlerin durumu, kendine bir ev edinen örümceğin durumu gibidir. Evlerin en dayanıksızı ise şüphesiz örümcek evidir. Keşke bilselerdi!
ANKEBUT 41

Sözleri yalnız şu olmuştur: "Ey Rabbimiz! Bağışla bizim günahlarımızı, affet işlerimizdeki taşkınlığımızı, sağlam bastır ayaklarımızı ve yardım et bize küfre sapan topluma karşı!"
ALİ İMRAN 147
2- Dava adına neleri yanlış yaptığımızı düşünüyorsunuz?
ALLAH a tam anlamıyla tevekkül etmediğimizi ve kitabına tam manasıyla uymadığımızı düşünüyorum

3- dava için sabretmek ile umursamamazlık arasındaki ince çizgi nasıl çekilebilir?
KURAN a uyulursa o dengeyi sağlar

4- ilimhazinem size neler kattı?
adı üstünde ilimhazinem ilmi yönünden katkı sağladığını düşünüyorum

5- hayat iman ve cihad mıdır???
Bu dünya hayatı ancak bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte gerçek hayat odur. Keşke bilselerdi!
ANKEBUT 64

6- Gördügünüz iylik karsinda Tesekkür etmekten ,yaptiginiz hatalarda özür dilemekten cekinirmisiniz
hayır çekinmem

7- sıradan bir gününüzü nasıl değerlendirirsiniz?
KURAN'ı KERİM ev okul bilgisayar arasında geçer

8- bu kadar sakin olmak nasıl bir duygu?yeri geldiğinde kendi kendinizden sıkıldığınız oluyormu?
yok, sakinliği seviyorum

9- Öze dönüş hareketinin tarifini nasıl yaparsınız?

Kuran a dönmek öze dönmektir
HUD 1-2
aşküma (09-02-2010), hazan (10-02-2010), nesli (09-02-2010), PERİLİÇE (09-02-2010), SaNaL FaNi (10-02-2010)
Alt 09-02-2010, 15:12   #8
PERİLİÇE

Bilgileriniz

Rep Gücü: 192
PERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond reputePERİLİÇE has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 2316
1845 Mesajda 2680 Teşekkür Aldı
hoşqeldin errayn kolay qelsin

ölümle nişanlıysak neden çeyiz hazırlamıyoruz

PERİLİÇE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   PERİLİÇE nickli üyeye özel mesaj gönderin PERİLİÇE tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Alt 09-02-2010, 17:36   #9
hüzünyılı

Bilgileriniz

Rep Gücü: 145
hüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond reputehüzünyılı has a reputation beyond repute
Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 2274
1208 Mesajda 1881 Teşekkür Aldı
insanlarla iletişimin nasıldır?

Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ?

Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?

Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? hepsi diye klasik cevap olmasın.

Bir kapıyı kırk kez mi kırk kapıyı bir kez mi çalmalı?
kahve rengi bir renkse kahve ne renk?

Sen ağaçların görünümü'nü en çok hangi mevsimde seversin?

Adını sana kim verdi?

Biri seni üzdüğümde ona belli edermisin?

Annenin sana sık sık söylediği söz nedir?

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?

En cok görmek istedigin sehir?(Kutsal topraklar haric).Neden?

Pc'Nin Ramı kaç ?

Hiç tereyağlı pilav yedin mi ?

Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl duruyorsun ?

Cidden müzik ruhun gıdasımıdır?

"HAYATTA KİMSEYE GÜVENME'' sözü senin için ne anlama gelir? Yada insanlar gerçekten güvenilmeyecek kadar çirkefleştiler mi?

Kendini kötü hissettiğinde, seni mutlu edebilecek herhangi bir şey?Kendini üç kelimeyle anlat desem?

Dostum sözü çok basitleşti mi sence?

Ben bu yemeği süper yapıyorum dediğin yemek hangisi?

Erkeklerin küpe takması saç uzatması hakkında ne düşünüyosun?

Çoookkk sinirlendiğinde naparsın?

internet sence evdeki sohbetleri bitirdimi?
Bazen

Konuşmak istemezsin

Ama söylenen laflar içini acıtır

Ve konuşmaya başlarsın

Kimse susturamaz seni
hüzünyılı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   hüzünyılı nickli üyeye özel mesaj gönderin hüzünyılı tarafından gönderilen bütün mesajları bul
Yandaki Kullanıcılar hüzünyılı Arkadaşımıza Teşekkür Etti
aşküma (10-02-2010)
Alt 10-02-2010, 02:28   #10
errayn

Bilgileriniz

Teşekkürler
insanlarla iletişimin nasıldır?

iyidir ama illede iletişim kurmalıyım insanlarla gibi bi takıntım yoktur

Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ?

dünya hayatı geçicidir asıl hayat ahiret hayatıdır

Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?

bazen

Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? hepsi diye klasik cevap olmasın.

aşküma ile hazan nedeni baya bi uğraşıyolar site için takdir ediyorum

Bir kapıyı kırk kez mi kırk kapıyı bir kez mi çalmalı?

kahve rengi bir renkse kahve ne renk?

kapının önünde olmaktansa kapı arkasında olmayı yeğlerim

kahverengidir

Sen ağaçların görünümü'nü en çok hangi mevsimde seversin?

ayırmam her mevsim güzeldir

Adını sana kim verdi?

dedemin halası

Biri seni üzdüğümde ona belli edermisin?

evet ederim

Annenin sana sık sık söylediği söz nedir?

uyu artık

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?

yaşadığım yerden mutluyum

En cok görmek istedigin sehir?(Kutsal topraklar haric).Neden?

istanbul ( tarihi yerler, camiler... vb.)

Pc'Nin Ramı kaç ?

1 gb

Hiç tereyağlı pilav yedin mi ?

evet

Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl duruyorsun ?

monoton

Cidden müzik ruhun gıdasımıdır?

hayır değildir

"HAYATTA KİMSEYE GÜVENME'' sözü senin için ne anlama gelir? Yada insanlar gerçekten güvenilmeyecek kadar çirkefleştiler mi?

bu sözü söyleyende ille birisine güvenmiştir ve güveniyodur boş bi söz bence

Kendini kötü hissettiğinde, seni mutlu edebilecek herhangi bir şey?Kendini üç kelimeyle anlat desem?

KURAN ı KERİM, bilgisayar, et ürünleri

Dostum sözü çok basitleşti mi sence?

evet

Ben bu yemeği süper yapıyorum dediğin yemek hangisi?

sucuklu yumurta

Erkeklerin küpe takması saç uzatması hakkında ne düşünüyosun?

saç uzatmak sünnettendir. küpeyi hoş karşılamıyorum

Çoookkk sinirlendiğinde naparsın?

sabrederim sakin bir insanım pek sinirlenmem

internet sence evdeki sohbetleri bitirdimi?

malesef evet
HUD 1-2
aşküma (10-02-2010), hazan (10-02-2010), hüzünyılı (10-02-2010)
Konu Kapatılmıştır
Tags: , ,